Sådan bliver du en bartender

Bartending, at serverer alkohol til offentligheden, som ethvert andet job kræver en specialiseret række færdigheder. Disse omfatter: blanding, rystning og tilberedning af drikkevarer, opretholdelse af en bar og levering af kundeserviceopgaver.

bartender paa job

Lær dit Speed ​​Rack at kende

Speed ​​Rack er placeret lige bag baren, tæt på kopperne og isen. Dette rack består af en bars mest populære spiritus – vodka, rum, gin, tequila, whisky, scotch, Triple Sec og brandy. Årsagen til at disse væsker er tæt på baren er, at det gør blandingsdrikke en meget nemmere og mere effektiv proces, især når baren er fuld.

Smagfuld spiritus og mere uklare væsker holdes længere væk fra baren, da de ikke er nødvendige så ofte. De fleste barer vil have et andet rack i nærheden af ​​Speed ​​Rack, der har appelsinjuice, grenadin, limejuice, oliven, tandstikker og et udvalg af andre populære alkoholfrie blandingsmidler.

speed rack til bartendere

For at blive bartender skal du have en omfattende forståelse for, hvordan man blander drikkevarer, især drikkevarer med alkoholer i Speed ​​Rack. For eksempel er det vigtigt at vide, hvilke drikkevarer der kræves til brandy, og som kræver tequila eller Triple Sec. At få kendskab til disse alkoholer og blandere vil gøre dine første par dage på jobbet meget nemmere.

Mangler du et bartender sæt til dine fester der hjemme? Så besøg Oelbong.dk og find dit bartender sæt.

Dit udstyr

Når du har de grundlæggende drikkevarer og blandinger mestret, skal du huske bartending udstyr og de forskellige typer glas du vil hælde i. Udover skarpe knive og blendere bruger en bartender cocktail shakers, flaskeforseglere, flaskeåbnere, jiggere og proptrækkere, til at lave og blande drikkevarer.

Når du har styr på alle disse værktøjer, skal du finde ud af, hvilken cocktail der går til hvilke glas, så du ikke ripper din kunde (eller din arbejdsgiver). Highballs, for eksempel, er lange glas, der bruges til f.eks. Long Island Icetea, Tom Collins, Screwdrivers o.lign.

bartender mixer bartender saet

Tumblere – som omtales som en “gammeldags” eller lowball glas – er korte, brede og tykke glas. De bruges til whisky, såvel som stingers, Black russians og gammeldags cocktails.

Martini glas er til drikkevarer, der bliver rystet, i stedet for omrørt, såsom Cosmopolitans, Martini og dessertdrinks, mens champagneglas er unikke glas til at nyde champagne.

 

For drikkevarer, der kræves rystet, skal du fylde din shaker tre fjerdedele med isterninger. Hæld derefter drikkens ingredienser over isen, begyndende med den mest potente alkohol, som din drink kræver. Når alt er hældt i, skal du lukke rysteren, holde shakeren med begge hænder og ryst det. Efter omrystning skal du hælde drikken i et glas, så du sørger for, at den skummede del af blandingen er ovenpå.

Blanding af drikkevarer er en simpel proces. Hæld ingredienserne i glasset, og dekorér derefter drikkevaren i overensstemmelse med drinken. Populære blandede drikkevarer omfatter: rom og cola, whisky og cola og gin med citron-lime soda.

Færdighederne til en løn

Som nævnt i begyndelsen kræver det at blive bartender mere end bare at lære at forberede og hælde drikkevarer op. Der er også et kundeservice aspekt til jobbet. For at give dine kunder den bedste kundeservice, er det nødvendigt med hukommelse, organisation og koncentration. I løbet af en nat vil du blande hundredvis af drikkevarer, åbne og lukke, og håndtere kontanter.

Udover drikkevarer er den vigtigste komponent i enhver bartenders opgave at skabe relationer med kunderne. En god bartender burde få kunderne til at føle sig vigtige ved at huske deres navn, huske deres yndlingsdrik og snakke med dem om deres liv og job. Derudover bør bartenderne berige deres kunders liv med vittigheder og interessante anekdoter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *